Helmikuun luetut ja tärkeää ilmoistusasiaa!

Helmikuu oli oikein mukava lukemiskuukausi. Luin kaksi todella hyvää kirjaa eli Verikallion ja Merenneidon, joista jälkimmäinen on kuun paras. Cornwell oli vähän pettymys, mutta Jonesin Leijuva linna oli hauska lukukokemus.
   Sitten se ilmoistusasia. Blogin pitämiseni on takkuillut jo pitemmän aikaa ja nyt olen päättänyt lopettaa - tai ainakin jäädä pitkälle tauolle. Tein päätökseni eilen, kun huomasin ajattelevani, kuinka kyllästyttävää pakkopullaa Leijuvasta linnasta kirjoittaminen olisi. Tajusin silloin, ettei blogin pitämisessä ole mitään järkeä, jos se on stressiä aiheuttavaa ja taakka. Sen pitäisi olla hauskaa.
En poista blogiani, se saa jäädä tänne ihan jo siksikin, että seuraan jatkossakin blogeja tuon blogilistan avulla. Kuka tietää, ehkä vielä innostun jatkamaan. Näillä näkymin kuitenkin näkemiin ja suurkiitos kaikille lukijoille ja kommentoineille! Osallistunen ajoittain blogikeskusteluihin ja kommentoin varmasti silloin tällöin uusia postauksia.

Kommentit

Katri sanoi…
Mielestäni siinä kohtaa kun bloggaus ei enää tunnu hyvältä, on hyvä pitää ainakin tauko.

Ehkä vielä tulee aika, kun halautkin palata tämän pariin :)

Hyvää kevättä!
penjami sanoi…
Fiksu päätös: ei kannata pakkopulla. Ja myös se on viisasta, ettei sulje mitään ovia lopullisesti. Tervetuloa takaisin kirjoittelemaan sitten kun alkaa taas siltä tuntua!
Edellisiä kommentoijia myötäilen minäkin, älä ihmeessä jatka jos bloggaaminen tuntuu liian työläältä! Sinun blogiasi on ollut kiva lukea, hyvä että jätät takaportin auki etkä poista blogia kokonaan jos muutatkin vielä mielesi kirjoittamisen suhteen :)
Zephyr sanoi…
Voi, toivottavasti vielä innostut tauon jälkeen takaisin! Ja kiva, että seuraat kuitenkin edelleen muita blogeja. :)

Aurinkoista kevättä!
Hreathemus/NDSL sanoi…
Harmillista, sulta kun on aina saanut mielenkiintoisia lukuvinkkejä, mutta ei tosiaan pakolla, sittenhän siitä pitäisi saada jo palkkaa. :)

Toivon itsekin, että tulet takaisin, mutta onneksi edes ilmoittelet itsestäsi silloin tällöin kommenteissa. Sekin on yksi tapa olla mukana meidän melko pienessä kirjablogiporukassa. Törmäillään siis siellä!
Mukavaa blogitaukoa; toivottavasti palailet vielä kirjoittelemaan tänne :).
Salla sanoi…
Komppaan edellisiä - hyvä että osaa tunnistaa omat rajansa, sillä jos joku asia ei huvita niin eipä sitä väkisin kannata vääntää. :) Ja joskus myöhemmin taas voi innostua...

Tulee mieleen se, että itse olen käynyt kuntosalilla tämän talven aikana ja välissä ehti olla vuosia, ettei ois voinut vähempää kiinnostaa koko kuntosali. Nyt olen ihan ihmetellyt, että kylläpäs tämä tekee hyvää.

Olet ollut blogimaailmassa melkoisen aktiivinen ja kivaa että olet jatkossakin läsnä joka tapauksessa. :)
Leena Lumi sanoi…
Anki, kohtuullinen päätös. Harkitsen itse samaa, mutta en ihan vielä.

Ja todellakin: Ehkä ei kannata sulkea ovea lopullisesti, sillä todella pitkä paussi kaiken muuttaa voi.

Voi hyvin!
Reeta Karoliina sanoi…
Mä kommentoin tänne kyllä jo aikoja sitten, mutta jostain syystä kommenttini ei ole rekisteröitynyt.

Sanon siis vielä kerran, että kiitos! Blogisi on ollut yksi suosikeistani ja tulen kyllä kaipaamaan tätä. Mutta muista, että takaisin pääsee milloin vain haluat! :-)

Voi hyvin! Halaus!
Anki sanoi…
Hei ja kiitos kommenteista!:)
Seurailen kyllä mitä täällä tapahtuu - ja varmaan joku päivä kirjoitankin jotain.
Booksy sanoi…
Hermolepoa ja aurinkoista kesää minunkin puolestani! Ei blogistania mihinkään katoa... ovi on aina raollaan. Ei missään tapauksessa kannata pilata kirjoista nauttimista pakottautumalla niistä kirjoittamaan. :-)