Heinäkuun luetut

Heinäkuu oli suorastaan häikäisevän lukuisa kuukausi! Johtuu tietysti maratonistakin, mutta luin minä muutenkin tavallista enemmän. Se on se sadekesä... Suurin osa heinäkuusta oli täällä sadetta ja ukkosta, hyh!

Yhteensä kuusitoista kirjaa!! En muista yhdessäkään kuussa lukeneeni näin paljon... Kaikkea mukavaa löytyikin, parasta en osaa edes sanoa. Sanotaan, että Anna-kirjat ja Illan tullen olivat terävintä kärkeä. Mitään oikeasti huonoa en lukenut. Olen tyytyväinen kaikkiin lukemisiini, vaikka osa on jo haalistunut enkä muista niitä enää selkeästi.

Sivuhuomiona, teitä on yhtä vaille 90! Kiitos kaikille lukijoille! Ihan vienosti toivoisin vain hieman vilkkaampaa kommentointia, on teitä sentään melkein sata. :) Tosin eilistä Anna-postausta kommentoikin ihanan moni.
    Niin, ja varoitan jo etukäteen, että abivuosi alkaa ensi viikolla ja romaanien lukeminen varmasti vähenee, koska minun on nyt pakko oikeasti panostaa kirjoituksiin. Saa nähdä, tuleeko lokakuussa oikea lukupiikki, kun saa taas lukea fiktiota hyvällä omallatunnolla. :D

Kommentit

Pljon kivaa oletkin lukenut.
Katri sanoi…
Huh, sinä olet kyllä lukenut paljon heinäkuussa!

Minulle kävi abivuonna niin, että luin myös paljon fiktiota. Oli vaan pakko välillä keventää. Tai no paljon ja paljon, mutta enemmän kuin olin ajatellut.
Anki sanoi…
Hannele, totta! Lukeminen on kyllä ihanaa. :)

Katri, kyllähän tuota luettavaa kertyi... :D

Voi tietysti käydä noinkin. Saisi itseään nyt vaan niskasta kiinni ja lukisi kunnolla niitäkin koulukirjoja...
Johanna sanoi…
Minulle kyllä abivuotena maistui yllättävän paljon fiktio. Oli pakko välillä päästä raskaiden koulukirjojen ääreltä nauttimaan hyvästä kirjallisuudesta. Ei sitä jaksanut sitä faktaa paukuttaa jatkuvalla syötöllä ja joka päivä. Jossain vaiheessa kun aina iskee informaatioähky. Siispä illat ja sunnuntait oli minulle lukuvapaata aikaa koulukirjoista. :)

Oletpa sinäkin kyllä ehtinyt lukea melkoisen määrän kirjoja. Anna-kirjat on kyllä ihania, tuli ihan ikävä niitä kun luin postaustasi niistä! :)
Unknown sanoi…
Wau, onpa sinullakin ollut muhkea lukukuu! Tuota Kyynelten kalliota kirjastossa pyörittelin, mutten sitten tohtinut vajota väkivallan syöveriin...
Eloisaa, lukuisaa ja kirjavaa elokuuta sinulle :)
Annika sanoi…
Jee, hyvä sie!! Mulle kävi myös samoin, heinäkuussa tuli luettua enemmän kuin piiitkään aikaan :)

Kommentoimisesta olen omassa blogissa huomannut, että mitä suositumpi kirja, sen enemmän kommentteja. Aiemmin luin miltei pelkästään dekkareita, ja monologiksi meni. Nyt olen yrittänyt laajentaa kirjamakuani ja olen löytänytkin aivan mielettömän hyviä kirjoja tällä projektilla! Ja, ihanaa, siinä samalla blogini on vilkastunut.

Sinä kyllä luet kirjoja laidasta laitaan, hyvä! :D
Anki, niin, Maeve Binchyn filmin Talo Dublinissa olet ehkä nähnyt. Sydämenasia on viimeisin kirja (Heart and Soul).
Anki sanoi…
Aletheia, ihan mahdollista, että minullekin käy noin. Ei voi eikä kannata päntätä koko aikaa. :) Annat kannattaa lukea uudelleenkin, suosittelen!

Elma, ei se Kyynelten kallio mitenkään niin väkivaltainen ollut. Ei siinä mässäillä.
Lukuisuutta sinullekin! :D

Rachelle, tuo suosittuus on kyllä totta. Tosin jos lukee jonkun blogisavuja saaneen kirjan paljon muita myöhemmin, sitä ei useinkaan kummemmin kommentoida, kun se ei ole ajankohtainen.
En nyt tiedä siitä laidasta laitaan... Esim. scifiä en lue käytännössä yhtään, naisten kirjoittamat dominoivat, klassikkojakin luen harvoin...

Hannele, en ole katsonut eikä kuulostakaan kauhean tutulta...
Laura sanoi…
Jestas! Paljon olet lukenut :D