Minut on palkittu!

Sain ihanalta Lumiralta Beautiful Blogger-awardin! Nyt en millään jaksa keksiä seitsemää tunnustusta itsestäni, mutta lupaan muoksia ne tähän merkintään mitä pikimmin. :) Ja samalla sitten laittaa palkinnon eteenpäin.
 ****

No niin, nyt sitten ne tunnustukset. Kauhean vaikea keksiä...

1. Olen hevari. Päälläni on aina mustaa ja pukeudun farkkuihin sekä bändipaitoihin/huppareihin.

2. Loogisesti siis lempimusiikkini on metallia. Kuuntelen paljon ns. underground-musiikkia, mm. Epicaa, Leaves' Eyesia, Lyrieliä, Korpiklaania yms. Tunnetuimmista sydäntä lähellä ovat Nightwish, Children Of Bodom, Within Temptation, Mokoma ja Evanescence.

3. Kuitenkin Johanna Kurkela on uusi salainen paheeni. Olen yleensäkin heikkona kaikkeen surumieliseen ja kauniiseen musiikkiin.

4. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat intohimoni. Kummastakaan en voisi luopua.

5. Lempiaineitani koulussa ovat saksa, englanti ja äidinkieli. Niissä olen hyvä ja niistä varsinkin viimeinen tulee olemaan tärkeä unelma-ammatissani...

6. ...joka on toimittaja.

7. Olen hyvin kiinnostunut HLBTI-ihmisiin liittyvistä asioista, sillä kuulun heihin itsekin: olen lesbo. Olen myös feministi.

Tulipas tylsiä "tunnustuksia". Toivottavasti ette pitkästyneet. :D

Pistän palkinnon eteenpäin näihin blogeihin (ei erityisessa järjestyksessä):
Jatulintarha
Myytinmurtaja
Hreathemus
Reeta Karoliina
Seksualisti
Maailma feministin silmin
Le Bleu Et La Poussiére

Onnea voittajille! :)

Kommentit

Hreathemus/NDSL sanoi…
Et tu, Brute! Enpäs olekaan koskaan ennen tavannut toista, joka kuuntelisi Epicaa, suurin osa edes tiedä Suomessa siitä mitään. Mistä lähtien olet heitä seurannut?

Kurkelasta puheen ollen, jos et vielä ole, niin kuuntele ihmeessä Sonata Arctican viimeisintä levyä. Kurkela on vierailevana äänenä oliskohan neljässä biisissä. Oli kyllä kovin yllättävä veto SA:lta, ottaa mukaan iskelmälaulaja. ;)
Reeta Karoliina sanoi…
Suuri kiitos palkinnosta! :-) Olen nyt vastannut haasteeseen omassa blogissani!
Anki sanoi…
Hreathemus: Kappas, Epica-fanit kohtaavat toisensa! :D Olen kuunnellut Epicaa kaiketi vuodesta -06 tai ainakin -07.
Ja juu, olen kuunnellut sen Sonatan levyn, jossa Johanna vierailee. Todella yllättävä ja hyvä veto!
Ilmeisesti siis itsekin taidat kuunnella raskaampaa musiikkia?
Hreathemus/NDSL sanoi…
Sitä niin. Ainut musiikkilaji joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa! Mulle Epicasta on tullut vähän kuin sijais-Nightwish; ei sillä että Anetessa olisi mitään vikaa, olen vain kasvanut sen oopperahevin mukana ja kun se oopperapuoli poistui... no, on hyvä, että Epica on olemassa. Sitä paitsi Simonea on ilo myös katsella. ;)
Anki sanoi…
Totta, harmi vaan että taitaa olla hetero. ;)
Kuutar sanoi…
Pakko kommentoida, minä olen myös koukussa metalliin naislaulajilla. Epicaa olen kuunnellut vasta noin vuoden (taisi muuten olla, että ihastuin Simonen ääneen kuunnellessani Ayreonia), mutta metallia hamasta teini-iästä (tosin on sanottava, että musiikkimakuni on nykyään aikamoinen sekametelisoppa). Viehätys naislaulumetalliin lähti Nightwishista, joka on yhä se tärkein.

Niin ja kuten sanottu, onhan se Simone tosiaan ilo silmällekin. ;)