Tunnustus!

Sain tämän haasteen tsirpiltä, kiitos ja kumarrus vain sinnepäin! :)
Tarkoituksena on siis ensinnäkin kiittää haastajaa ja sitten listata 8 satunnaista asiaa itsestä. Lopuksi tulee linkittää tämä kahdeksaan blogiin. En ole kärryillä siitä, missä tämä on jo ollut, joten päällekkäisyyksiä varmasti tulee. Mutta pääasiahan on antaa nämä niihin blogeihin, jotka kokee tärkeimmiksi, miettimättä sitä muuta.^^
Argh, tunnustuksia on kamalan vaikea keksiä! Öhm, katsotaas...
1. Olen innostunut tänä vuonna liikunnasta. Ennen suurin piirtein vihasin sitä, mutta nyt pyrin liikkumaan päivittäin. Ihan aina se ei toteudu, mutta melkein kuitenkin. :)
2. Olen kauhea stressaaja. Viime koeviikko oli yhtä helvettiä lyhyesti ilmaistuna.
3. Olen kamala perfektionisti ja tämä on sellainen piirre luonteessani, mitä minun on vaikea myöntää. Mutta rehellisesti sanottuna olisi ihanaa olla täydellinen vähän kaikessa. Onneksi tämä piirteeni pysyy kuitenkin sen verran aisoissa, että priorisoin itselleni jollain tapaa tärkeisiin juttuihin, en kaikkeen mahdolliseen.
4. Haluaisin osata laulaa ja olisin mieluusti sopraano. :D
5. Pelkään ukkosta kauheasti.
6. Kansalaissodasta kertovat kirjat saavat minut ahdistumaan.
7. Olen hevarityttö henkeen ja vereen, mutta Tori Amos on varastanut sydämeni.♥
8. Rakastan surullisia ja haikeita kappaleita.

Toivottavasti ei tullut samoja kuin edelliseen vastaamaani samantyyppiseen haasteeseen. Mutta nyt niihin haastettaviin blogeihin:
Kertomus jatkuu -blogin Reeta Karoliina
The Red Raven
Lady Vampiric
The Blood Countess
Kirjailijan kävelyretkiä -blogin Anu
Glam Goth Cutenessin Lumira
Kirjanurkkauksen Zephyr
Letz Talkin O.K.M.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Olit tuolla aikaisemmin kertonut Ayaan Ali Hirsin kirjasta Neitsythäkki. Niin sitä halusin sanoa, että se kirja on ihan höpöhöpöä. Tai voi se ihan hyvä olla, mutta se sisältää Profeetta Muhammedista väitteitä, jotka ovat täysin päästä vedettyjä ja siinä on siteerattu Koraania ihan väärin, niistä siteerauksista on jätetty sanoja pois ja ne on irrotettu kontekstistaan.
Lisäksi siellä väitetään, että islam jollain tavalla hyväksyisi pakkoavioliitot, tyttöjen silpomisen ja että miehille olisi muka luvattu Taivaassa jokin suurempi palkinto kuin naisille.
Anki sanoi…
Hmm, enpä nyt tiedä. Luotan kyllä enemmän islamilaisessa kulttuurissa kasvaneeseen, kuin anonyymiin, joka ei anna lähteitä väitteilleen. Eipä sillä, voihan Hirsi Ali valehdellakin, mutta vaikea uskoa, kun kuitenkin on selvää, millainen tilanne useimmissa muslimimaissa on. Ne ovat teokratioita ja sekasortoisia.