I'm back ja ihanaa kevättä!

Olen jo jonkin aikaa haahuillut ja tuntenut kaipaavani takaisin blogini maailmaan. Olen lukenut aika paljon ja tauko on ollut tarpeen, mutta nyt tunnen, että on aika palata ruotuun. Talvi ei ollut mikään helpoin, mutta nyt keväällä helpottaa.
Viimeinen piste jatkaa toimintaa tuli oikeastaan eilen, kun vanhat blogitekstit olivat korvaamaton apu kirjatenttiin kerratessani.
      En tiedä, jatkanko entistä linjaa ja raportoin lähes kaikesta, minkä olen lukenut vai olenko valikoivampi. Toisaalta juuri tuo ehdottomuus pakotti minut pitämään taukoa, kun vaadin itseltäni niin paljon. Yritän sumplia järkevän ja järjettömän välillä. :D
       Ulkoasukin muuttui radikaalisti. Nyt kevään tullen halusin uudistaa ulkoasun kokonaan ja laitoin vaaleanpunaista (pinkkiä!) väriä esiin. Sinänsä hämmentävää, koska en yleensä pidä pinkistä yhtään. Kukissa se kuitenkin on nättiä. :)
        Olen seuraillut blogimaailmaa aktiivisesti, mutta kommentoinut tapani mukaan suhteellisen passiivisesti. Yritän tässäkin vähän parantaa tapojani. Toivottavasti ette ole unohtaneet blogiani. Uuden arvion ajankohdasta en tiedä, koska tässä pe-su on varsinainen juhlaputki äitienpäivän ja minun 18-vuotissynttärieni johdosta!

Kommentit

Mahtavaa, kiva kun palasit!

Minullakin on tuo itse määritelty "pakko" kirjoittaa kaikista lukemistani kirjoista. Tiedän, että jonakin päivänä tulee eteen sellainen kirja, josta en syystä tai toisesta voi kirjoittaa, ehkä se on vain hyväksyttävä... Tuossa tapauksessakin blogiini kuitenkin jää kirjasta jälki luettujen kirjojen listaan. Ei pitäisi olla itselleen liian ankara (helppo sanoa, hankalampi toteuttaa!).

Oikein paljon onnea 18-vuotiaalle :)
Satu Ekoluoma sanoi…
Tervetuloa takaisin ja synttärionnittelut! :)
Salla sanoi…
Ihanaa! Ja vautsi, täytät jo 18! Onnea aivan valtavan paljon!
Kiva kun palasit! Tauko tuli varmaan tarpeeseen, mutta hienoa, kun jaksoit tulla takaisin.

Ja oikein paljon onnea!
Sara sanoi…
Hei Anki ja blogisi uusi ilme on ihana! Tervetuloa takaisin ja synttärionnea!
Anki sanoi…
Villasukka: Niin, itselle on vaikeaa olla armollinen... Itse opettelen sitä nyt joka päivä, milloin paremmalla, milloin huonommalla menestyksellä.

Kaikille suuret kiitokset onnitteluista! :)
anuh sanoi…
Mä jo pelkäsin että olet lopettanut blogailun kokonaan, kiva että aiot jatkaa.

Ja oikein paljon synttärionnea! :)
Katri sanoi…
Kiva että olet tullut takaisin :)

Ja paljon onnea 18 vuotiaalle! :)
Reeta Karoliina sanoi…
Hei, täällä ollaankin tultu takaisin, kivaa! :-D

Ja onnea vielä jälkikäteen täysikäiselle!