Tiedotusasiaa!

Minulla olisi pari tiedotettavaa juttua.
Ensinnäkin, lisäsin nyt tuon vähän unohduksissa olleen 50 naiskirjailijaa -haasteen tuonne yläpalkkiin omaksi sivukseen. Kyseessähän on siis Susa P:n aikoinaan tekemä lista, jonka pohjalta innostuin lukemaan kirjoja.  Täytyy tosin myöntää, että naiskirjalijoiden romaaneja luen niin paljon, että tilausta olisi oikeasti mieskirjalija-haasteelle... Sitä voisi kokeilla tämän jälkeen. Kauhistelen jatkuvasti katsellessani mies- ja naiskirjailijoiden tunnisteitani. En ymmärrä, miksi lukemistoni on niin naispainotteista!
En siis päivitä enää alkuperäiseen bloggaukseen. Kuitenkin lukiessani haasteeseen kuuluvia kirjoja, laitan toki haaste-tunnisteen, jotta minä ja te pysytte kartalla. Näinhän toimin myös HLBTI-kirjojen kanssa. Listaa on hiljattain muuten päivitetty! Jostain itselleni tuntemattomasta syystä sivua ei voi kommentoida, höh. :(
      Blogger vammastaa (yllättäen) muutenkin. Ainakaan itselleni omat lukijani eivät tuossa etusivullani näy puoletkaan ajasta. Itse kyllä pystyn hallintopuolelta näkemään kaikki, mutta tuo liittymissysteemi kenkkuilee.

Teknisistä asioista niihin oikeasti kiinnostaviin. Aion pitää viikonloppuna lukumaratonin, joko lauantaina tai sunnuntaina! Hamstrailin tänään kirjastosta kirjoja siihen, tosin osa ei ole ihan niin ohkaisia kuin olin ajatellut. Oman hyllyni ohukaiset tulevat toivottavasti myös luettua, siihen ainakin koetan painottaa. Teen maratonin ollessa ajankohtainen tietysti oman postauksen siitä, jota edistyessä päivitän. :) Tervetuloa seuraamaan!
      

Kommentit

Hei vaan!

Tuo lukijalistan kenkkuilu on tuttua monille, ja Sara Saran kirjoista löysi siihen ratkaisun. Kokeilepa Saran ohjetta:

Hei Liinan neuvosta lähdin googlettamaan lukijat-gadgetin ongelmaa! Apu löytyi yhdestä blogista. Eli kaikille tiedoksi joilla ei näy enää lukijat! Vaihtakaa asetuksista osoite väliaikaisesti vaikka väliviivalla esim. saran-kirjat. Sen jälkeen tallentakaa ja lukijat alkavat taas näkyä. Vaihtakaa sen jälkeen osoite takaisin vanhaan ja tallentakaa. Lukijat-gadget toimii taas normaaliin tapaan! Olen so happy! Kiitos Liina ja kiitos Sitan blogiin http://colours-and-carousels.blogspot.fi/2012/06/osoite-comista-fiksi.html?showComment=1340008676519
Satu Ekoluoma sanoi…
Lukijoiden kohdalla näkyy nyt alle kopsaamani teksti, näkyykö itsellesikin?

Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite.

Blogger kyllä osaa kehittää joka viikolle jonkin uuden ongelman! ;)

Tsemppiä maratonille!!
Anki sanoi…
Suurkiitokset, Kirsi! Nyt toimii. :)
Satulle kiitokset tsempistä. :)
Pilviharso sanoi…
Kiitos teille, taisin saada lukijani takaisin!?