Kevättuulia blogissa

 Päivitin pitkästä aikaa blogini ulkonäköä, toivottavasti tykkäätte! Olin jo kyllästynyt vanhaan. Nyt tekstin lukeminenkin on ehkä silmille ystävällisempää.

Olen lisännyt myös sivuja tuonne blogin ylälaitaan. Kokosin yhdelle sivulle keskeneräisiä kirjasarjoja ja suosikkikirjailijoideni tuotantoa. Tarkoitus olisi aloittaa niistä bloggaaminen, kunhan nykyiset kirjastolainat on luettu.

Päivitin myös TBR-sivuni OHKB-sivuksi eli oma hylly, keskeneräiset ja bloggaamattomat. Kunnianhimoinen tavoitteeni on blogata kaikista kirjoista, jotka olen blogini olemassaolon aikana lukenut. Samoin päättää kesken jääneitä kirjoja. Olenko ainoa, jota kesken jäänyt kirja jää vaivaamaan?

Toivotavan kaikille lukijoille iloista pääsiäistä! Nyt on aikaa lukea.

Kommentit

Mrs Karlsson sanoi…
Ai harmittaako kesken jääneet kirjat! Se tuntuu aina pieneltä tappiolta kun ei pääse kirjaa loppuun, siinäkin tapauksessa kun vika on kirjassa eikä lukijassa 😏 Kiva uusi ulkoasu blogissasi! Hauskaa pääsiäistä!! /Mari
Anki sanoi…
Kivaa, että on muitakin hengenheimolaisia! :D Hyvää pääsiäistä sinullekin!
Takkutukka sanoi…

Onnistunut ja ilmava ulkoasu, vaalea pohja on selkeämmin luettavissa!

Keskenjääneet kirjat aina tilkan kirputtavat, mutta onneksi on oppinut, että oli syy sitten tekstin tai oman lukuvireen, niin kiinni napsahtavat kannet, jos ei luontevasti suju. Eikä kanneta huonoa omaatuntoa, ei...

Aurinkoista ja mukavaa pääsiäistä:)
Anki sanoi…
Mukavaa, että ulkoasu on nyt parempi! :)
Hyvää pääsiäistä!
Gregorius sanoi…
Mukavalta ja selkeältä näyttää ulkoasu.

Kesken jää kirjoja, enkä niistä niin suurta huolta kanna, joihinkin palaan sitten myöhemmin jolloin saattavat lähteä viemään ihan eri tavalla tai sitten eivät, joihinkin harkitsen palaavani joskus mutta se joskus voi venyä ehkä yli ihmisen iän...
Anki sanoi…
Niin, joskus vain on väärä kirja väärällä hetkellä ja lukemisesta tulee tahkomista.
Ulkoasu on hyvä, nyt näkee puhelimellakin tekstin paremmin. Itseäni kesken jääneet kirjat voivat joskus harmittaa, mutta eniten harmittaa se, jos kirja on tylsä ja sitä on tullut luettua liian pitkälle... Elämä on liian lyhyt epäkiinnostavien kirjojen lukemiseen!
Anki sanoi…
Hyvä, että nyt on helpompi lukea kännykälläkin! :) Sitä en tullut ajatelleeksikaan, kun itse käyn blogeissa läppärillä.
Kirjojen tylsyyskin on toki harmi! Joskus niitäkin tulee vastaan.
MarikaOksa sanoi…
Uusi ulkoasu on selkeä ainakin täällä mobiilipuolella, jossa usein luen blogeja. Jätän usein kirjoja kesken, aika matalallakin kynnyksellä enkä jää niitä miettimään. Mieluummin keskityn niihin, jotka kiinnostavat niin paljon että luen kirjan loppuun asti. 😊 Toki joillekin kesken jääneille tulee annettua toinen mahdollisuus.
Anki sanoi…
Kiva kuulla palautetta, Marika! :) Hyvä että toimii myös mobiilipuolella.
Minulle on äärettömän vaikeaa jättää kirja kesken, siinä yksi taito jota en ole vielä oppinut...
Anki sanoi…
Joo, tuttua on! Ja jos jättää kesken, niin se jää jotenkin vaivaamaan...