Syksyn lukupino ja innostus

 


Tämänhetkisessä lukupinossani köllii melkoisia paksukaisia, joten päivitystahti hiipunee jonkin verran. Aloitettuna on REC, ja katsokaa mitkä lukuohjeet sen alussa on!

Jotain tällaista olen odottanut ja kaivannut jo jonkin aikaa. Samalla olen niin kiihdyksissäni, etten saa luettua riviäkään! En halua pilata tätä lukukokemusta kiirehtimällä, joten ehkä jatkan Hararia nyt. Siitäkin olen innostunut, vaikken ole edes puolivälissä. 

Tässä kuussa olisi tarkoitus keskittyä näihin omiin kirjoihin ja jättää kirjastosta lainaaminen tuonnemmaksi. Minulla on vielä kirjakassissani kesältä lukemattomia omia kirjoja, joten lukeminen ei takuulla lopu kesken.

Mitä on sinun kirjapinossasi tällä hetkellä?

Kommentit

Mai Laakso sanoi…
Pinossani on tuo Giordanon teos Jopa taivas on meidän.
Anki sanoi…
Kiva sitten kuulla, mitä olet siitä mieltä! :)
Gregorius sanoi…
Tukevan kokoinen kirjapino, Rec vaikuttaa haastavalta ja Woolf on tietysti Woolf...
Giordanon Alkulukujen yksinäisyyden muistan sympaattisena, eli tämä uusikin on vähintään harkinnassa.
kiva pino, Yö ja päivä minulla vielä lukematta... kiva kun lukuhalu herää.
Margit sanoi…
Haastavan näköinen pino! Hararin olen lukenut. Minulla on menossa Janet Framen Owls Do Cry ja pinossa mm. Ishiguron varhaisteos Silmissä siintävät vuoret.
Kunnon pino sinulla on siinä! Itse tilasin pitkästä aikaa netistä pari kirjaa, molemmat englanninkielisiä. Craig Groeschel: Winning the War in Your Mind - Change Your Thinking, Change Your Life ja Deborah Rodriguez: The Moroccan Daughter. Näiden lukemista odotan nyt innoissani. Lukuiloa sinulle!
Anki sanoi…
Gregorius: Kyllä, haastetta riittää! Alkulukujen yksinäisyyttä en ole lukenut.

Hannele: Saa nähdä, millainen Yö ja päivä on!

Margit: Hararin loppuun saattamista odotan, vaikuttaa alun perusteella tosi hyvältä. Ishiguroa voisi lukea lisääkin.

Kirjarikas elämäni: Kivaa että on innostavaa luettavaa! Lukuiloa sinullekin!
Anneli A sanoi…
Kiinnostavia kirjoja. Sinulla on edessä mukavia lukuhetkiä. Odotan mielenkiinnolla, mitä mieltä olet Giordanon ja Brotheruksen kirjasta. - Minulla on hyvin vähän lukusuunnitelmia syksylle. Syyskuussa on ensimmäinen lukupiirin tapaaminen ja siellä käsittelemme Benedictin Rouva Ensteinia. - Mukavaa lukusyksyä sinulle!
Anki sanoi…
Mukavaa lukusyksyä sinullekin!