Kirjavuoteni 2010

Ihan alkuun täytyy sanoa, että onpa ollut ihana kirjavuosi! Kävin äsken nopeasti läpi kaikki lukemani, ja voi kuinka hienoja teoksia sieltä löytyykään! En edes yritä tehdä mitään listaa, se olisi täysin mahdotonta. Paljon ei pettymyksiä löydy, lähes kaikki ovat olleet jollain tavalla lukemisen arvoisia ja hienoja kokemuksia.
Loppuvuoden teemana on ollut homoseksuaalisuus, ja se tulee taatusti jatkamaan ensi vuonnakin. Se on ollut hieno juonne mukana, se on pitkälti matka omaan itseeni ja omaan seksuaalisuuteeni tutustumiseen. Ja vielä on listalla vaikka kuinka monta lukematonta kirjaa, jotka odottavat. :)
 
Enää en siis voi muuta sanoa, kuin että kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta! Kiitos lukijoille ja bloggareille, ja tietysti ihanille kirjailijoille! Tehdään ensi vuodesta vähintään yhtä hyvä.

Ihanaa uutta vuotta 2011!!!

Kommentit

marjis sanoi…
Oikein kirjantäyteistä tulevaa vuotta sinulle! :)
Laura / Lukuisa sanoi…
Onnekasta sekä tietystikin kirjarikasta uutta vuotta Almafiina!
Salla sanoi…
Hyvää uutta vuotta! Täytyy vielä erikseen kehaista, että aivan mahtavaa että meillä on Sinussa erinomainen lukioikäinen kirjabloggaaja. Sinä luet, kirjoitat ja pohdit itse, moni koulua käyvä googlettaa valmiiden vastausten toivossa nettiä. Minunkin blogiini on tullut tänä vuonna kysymyksiä, joissa tiedustellaan että "montako sivua tässä kirjassa on" tai "voitko kertoa miten fantasian erityispiirteet näkyvät tässä kirjassa". Ihanaa että lukuharrastus elää "nykynuorten" (tyhmä ja todella tätimäinen sana mutta en nyt parempaakaan keksinyt) joukossa, olin itse aivan samanlainen lukutoukka sinun ikäisenäsi ja näköjään olen vieläkin. :)
Booksy sanoi…
Peesaan Sallaa; kirjavalintasi ovat järisyttävän mielenkiintoisia ja blogiasi kiinnostava lukea :-) Oikein hyvää uutta vuotta!
Susa P. sanoi…
Kirjarikasta vuotta sinulle Anki!
Onnellista uutta vuotta, Anki. Luin nyt enemmänkin blogiasi ja moneen kirjaan olisi kommentoitavaa. Luetkohan vanhoja postauksiasi?

Homoseksuaalisuudesta kirjallisuudessa mieleeni tuli Nigel Nicolsonin "Erääna avioliiton muotokuva". Oletkohan lukenut sen? Tavattoman hieno teos. Toinen, vielä parempi (yksi parhaista lukemistani ♥) on Michael Cunninghamin "Tunnit".

Sallan kommentti oli hauska ja paikkansa pitävä. :)
Anki sanoi…
Voi kiitoksia kehuista Salla, Booksy ja lumiomena! :) Lämmittää mieltä. Ja kiitos myös kaikille muillekin uuden vuoden toivottajille.

lumiomena: Toki luen vanhoja postauksia ja seuraan aktiivisesti tulleita kommentteja.^^ En ole noita vielä lukenut, mutta listalla ovat. :)
Leena Lumi sanoi…
Nyt yhdyn Lumiomenaan, lue Michael Cunninghamin Tunnit.

Huomenna tai ylihuomenna laitan kirjan, jota myös sinulle suosittelen.

Oikein Elämyksellistä Kirjavuotta 2011, Anki!
Mukavaa lukuvuotta sinullekin.