Apua auttakaa!

Kokeilin mallinvaihtoa, siis miltä vanha Minima näyttää ja sain koko systeemin sekaisin! Tämä on aivan järkyttävä enkä saa muutosta pois. Entinen Ulkoasu-nappula on muuttunut Malliksi enkä saa näitä kauheita vaihtoehtoja enää takaisin normaaileiksi. Kaikki linkityksetkin hävisivät blogistani. Apua!

Kommentit

Leena Lumi sanoi…
Ensin rauhoitut;-) ´Minulle on käynyt sama ja tässä vieläkin kukun. Kohta ilmestyy jo minua nerompi auttamaan. Laitan blogijuttuuni pyynnön tulla sulle avuksi, kuka osaa.
Hreathemus/NDSL sanoi…
Nerommasta en tiedä, mutta aivan ensiksi: mihin lopputulokseen pyrit?

Jos valitset jonkun muun kuin Bloggerin suunnitteleman, menet mallin suunnittelutyökaluun ja valkaat sieltä sen mallin, mitä tämä ulkopuolinen kontrahtoija sanoo ja lisäät annetun HTML-koodiryppään HTML-gadgettivaihtoehtoon. Muistaakseni sulla on tätä ollut aiemmin, joten tämä lienee vanhan kertausta.

Veikkaan muuten, etteivät linkitykset ole kadonneet, sulla saattaa vain olla linkin väri ja tekstin väri sama, jolloin linkki "hukkuu" muun tekstin joukkoon. Linkin värin saa muutettua mallityökalun Lisäasetukset-kohdasta. Paitsi että mulla ainakin näkyy linkitykset ihan normaalisti...

Hengaan tässä koneella jonkun aikaa, joten jos olet vielä paikalla, niin huikkaa tähän viestiin jotain ja opastan kädestä pitäen läpi. :)
Anki sanoi…
Tässä ei ole muuta epäselvää kuin se, että tuota mallin suunnittelutyökalua ei löydy enää mistään...
Anki sanoi…
Ei kun nyt aukesi lopulta. Kiitos avusta!!
Hreathemus/NDSL sanoi…
Juu, minä täältä Vaasasta kaukotelekinesialla sain nostettua Bloggerin mallityökalun kirouksen... xD Onpas tuossa taustassa muuten hieno halo auringolla.