Väsyneen bloggarin kuulumisia

Hei, täällä väsähtänyt bloggari, joka menee luultavasti pian nukkumaan. Väliaikatietona haluan ilmoittaa, että poistin blogin poikineen tuolta linkkilistaltani. Toivon hartaasti, ettei kukaan pahastu, se ei ole mitään henkilökohtaista. Tulin vain siihen tulokseen, että minun ei ole mitään järkeä pitää siellä sellaisia blogia, joita en edes jaksa yleensä lukea. Lista oli paisunut jo todella suureksi eikä minulla ole ollut edes aikaa perehtyä kaikkiin päivityksiin. Siispä vain ne oikeasti itseä kiinnostavat jäivät sinne.
      Toinen ilmoitusasia: lukeminen tökkii taas vaihteeksi. Vapaa-aika kuluu pitkälti koneella koomatessa, että... Toisaalta tekisi mieli lukea, mutta se vain on niin helppoa jämähtää tähän koneen ääreen surffailemaan. En kuitenkaan rupea varsinaisesti pakottamaankaan itseäni lukemiseen, koska siinä ei olisi ollenkaan järkeä. Toivottavasti ette unohda blogiani, jos on välillä hiljaisempaa! Kyllä minä aina vähäsen päivässä luen, tahti vain ei ole yhtä kova kuin ennen.

Kommentit

Joskus on tarpeen tehdä pientä blogisiivousta. :) Minäkin aina toisinaan innostun järjestelemään sivupalkkiani uudelleen.

Tsemppiä lukujumituksen kanssa. Ajan kanssa lukeminen alkaa taas maistua ja me lukijasi jaksamme odottaa täällä.

Ihanaa syksyä!
Leena Lumi sanoi…
Minä en ikinä unohda sinua, jolla on niin uskomattoman hyvä runomaku!

Mukavaa viikonloppua sinulle!
Tsemppiä täältäkin! Kyllä se lukujumi taas jossain vaiheessa hellittää, ja sitten lukeminen maistuu taas aivan erityisen hyvälle. :)

Minun pitäisi tehdä samanmoinen siivousurakka kun vain jossain vaiheessa jaksan paneutua asiaan. Sivupalkissani on ihan tuhottomasti blogeja, ja siellä useita sellaisia joita ei edes päivitetä juuri koskaan...
Mulla on itsellä ollut blogijumia, sillä aika ei ole vain riittänyt bloggaamiseen eikä muiden ihanien kirja-arvioiden lukemiseen. Nopeasti tulee huono omatunto.

Luen kyllä, mutta työkirjoja, joten iltaisin tartun mieluummin lehtiin tai sarjakuviin. Enkä kuitenkaan halua blogistani tehdä pelkästään sarjakuvablogia, joten moni juttu jää sitten senkin takia kirjoittamatta.

Toinen väsynyt täällä, vaikka aamu onkin aurinkoinen ja raikas. :)
Tsemppiä!
Katri sanoi…
Itsekin olen miettinyt tuota blogilistan siivousta. Luen blogeja bloglovinin kautta pääasiassa ja siellä listoillani on ties montako kirjablogia, joita en kuitenkaan aina kaikkia ehdi edes lukemaan. Sitten harmittaa se kun yrittää nopeasti kaikki lukaista, eikä ehdi kenellekään oikein kommentoimaan ja jos ehtii, ei ehdi / muista enää myöhemmin käydä katsomassa vastausta.

Aikaa kun ei ole rajattomasti tähänkään hommaan.
Tessa sanoi…
No, täälläkin ihmetellään että miksi ihmeessä en suunnitellut lomaa lokakuulle kun näin tässä vaiheessa syksyä, kun kesästä tuntuu olevan ikuisuus ja jouluun on vielä hirmu pitkä matka, iskee pieni väsymys.

Suosittelen kääriytymistä peittoon, edes lyhyitä kävelyitä ulkoilmassa, kahvia ja runsasta D-vitamiinin nauttimista :).
Hreathemus/NDSL sanoi…
Kyllä siinä kuule pitää mennä sellainen puoli vuotta ennen kuin edes mietin linkin poistamista suosikeista ja sun kohdalla viestittäisin jo sitä ennen että oletko vielä hengissä. :) Kyllä me sut muistetaan ilman jatkuvaa tuottamistakin! Komppaan vielä Tessaa: tee pieni retki syksyn ruskaan aurinkoisella mutta kirpeän kylmällä ilmalla ja ota vaikka termostaattiin kaakaota mukaan.
Sara sanoi…
Minulla oli viime syksynä lukujumi päällä, mutta sitten se jossain vaiheessa helpotti. Komppaan Tessaa D-vitamiinin puolesta. Olen nyt syönyt säännöllisesti D-vitamiinia ja olen paljon pirteämpi, kuin aikaisempina syksyinä. Marraskuu on minusta ikävistä ikävin kuukausi, mutta toivottavasti tulee jo sitten lunta! Tsemppiä! :)
Anki sanoi…
Voi, kiitoksia kaikille ihanista kommenteista! :) Suloista kuulla, ettette unohda minua. Ulkoilua harrastan toki, metsään voisikin joku päivä taas mennä. D-vitamiinilisätkin voisi varmaan kaivaa kaapista. Jospa se lukujumi alkaisi pian helpottaa.
Ota ihan rennosti. Lue ja postaile, sitten kun jaksat ja ehdit. Kaikenlaisia jumeja tulee meille itse kullekin aina välillä. Vaikka jotkut piristyvät syksyisin, niin ainakin minä kuulun niihin, joiden tahti tuolloin hiljenee. Kenties sullekin käy niin.

Blogillasi muuten on uusi, kaunis ja harmoninen ilme. Pidän tästä.

Voimia ja valoa syksyysi!