Musiikkihaaste XVIII

01 - Lempikappale
02 - Kappale josta pidän vähiten  
03 - Kappale joka saa minut iloiseksi
04 - Kappale joka saa minut surulliseksi  
05 - Kappale joka tuo mieleeni jonkun (henkilön)
06 - Kappale joka tuo mieleeni paikan
07 - Kappale joka tuo mieleeni tietyn tapahtuman  
08 - Kappale jonka sanat osaan ulkoa
09 - Kappale jonka tahdissa voin tanssia
10 - Kappale joka saa minut nukahtamaan  
11 - Kappale lempibändiltäni/-artistiltani  
12 - Kappale bändiltä/artistilta jota inhoan  
13 - Salainen pahe  
14 - Kappale josta kukaan ei voisi kuvitella minun pitävän
15 - Kappale joka luonnehtii minua  
16 - Kappale jota joskus rakastin, mutta nyt inhoan  
17 - Kappale jonka kuulen usein radiosta  
18 - Kappale jonka toivoisin kuulevani radiosta
19 - Kappale lempialbumiltani
20 - Kappale jota kuuntelen, kun olen vihainen
21 - Kappale jota kuuntelen, kun olen iloinen
22 - Kappale jota kuuntelen, kun olen surullinen
23 - Kappale jonka tahdon soivan häissäni
24 - Kappale jonka tahdon soivan hautajaisissani
25 - Kappale joka saa minut nauramaan
26 - Kappale jonka osaan soittaa jollain soittimella
27 - Kappale jonka toivoisin osavaani soittaa
28 - Kappale joka saa minut tuntemaan itseni syylliseksi
29 - Kappale lapsuudestani
30 - Lempikappale viime vuonna tähän aikaan

Laiska bloggaaja pahoittelee blogihiljaisuutta! Olen lukenut jopa kaksi lastenkirjaa, mutten ole yksinkertaisesti viitsinyt blogata niistä. Eiliselle päivälle kuuluneen haasteenkin jätin tälle päivälle... En vain jaksa enää olla niin vaatelias itseäni kohtaan kuin ennen, muuten stressaan itseni hengiltä.
           Mutta itse haasteeseen sitten! Tämänpäiväinen onkin helppo ja mukava vastattava. Nulla dies sine legendossa oli mainittu monta sellaista bändiä, joita itsekin haluaisin kuulla. Tähän saattaa nyt tulla pari samaa, mutta ei se mitään. Ja tosiaan, tällä kertaa tapojeni vastaisesti laitan monta vastausta.
Tämän bändin valitseminen ei varmaankaan yllätä ketään... :D Mutta minkäs teet, kun se nyt sattuu olemaan lempibändini. Epicalla on monia todella hyviä biisejä, mutta valitsin nyt nämä tällä kertaa. Erityisesti Sensorium olisi timanttia ja Mother Of Light ehdottomasti liveversiona! Se on paljon toimivampi livenä kuin levyltä - tosin niin ovat oikeastaan kaikki Epican biisit.
 

Atargatis on itävaltalainen yhtye, johon olen tänä syksynä hurahtanut uudelleen. Laulaja Stephanie Luzien ääni on jumalainen! Suosittelen lämpimästi. Klassisen koulutuksen saaneita laulajia ei ole koskaan liikaa.Elis on niinkin eksoottisesta maasta kuin Liechtensteinista. Laitoin tähän nyt vain alkuperäisen laulajan Sabine Dünserin laulamia biisejä, koska minulle hän on se oikea Elisin laulaja. Tosin pidin paljon myös Sandrasta ja uusi laulaja Simone vaikuttaa todella lupaavalta. Valitettavasti Sabinen ura katkesi 29-vuotiaana vuonna 2006 äkilliseen aivoverenvuotoon. RIP

Kommentit

Hreathemus/NDSL sanoi…
Olenkin seurannut tätä sun versiota Musahaasteesta; yhdessä vaiheessa laitoit Elisiä ja Lyrieliä ja mietin että enkö minä ollut ainut suomalainen joka niistä on kuullut. ;) Mullekin Sabine on Elisin "oikea" vokalisti. Ja kiva kun välillä käytetään muutakin kuin englannin kieltä.

Kiitokset muuten Atargatisista, en ole siihen aiemmin törmännyt. Saapi nähdä miltä se kuulostaa. Hetkinen, Stephanie Luzie.. Luzifer? Sama vokalisti kuin Darkwellissa?? Aaaa...

Ja Epicaa voi tietysti koskaan olla liikaa! Tuossa 'Phantom Agonyssa' Simonella on aikas hieno etusormen sormus. 'Mother of Light' oli mulle uusi; en ole mistään löytänyt Consign to Oblivionia.

Niin, piti mainita, että Puolasta on tullut sellainen kokoonpano kuin UnSun, perusgoottimetallia naisvokalistilla, ajattelin että voisi olla kenties sun makuun.

No nyt tuli taas tällainen miniromaani kommentiksi. Prkle :)
Anki sanoi…
Eipä mitään, pitkät kommentit ovat toivottuja! Varsinkin näin hyvästä aiheesta. :D

Ihanaa, toinen Elisin ja Lyrielin tietävä. Varsinkin jälkimmäiselle toivoisin paljon paljon enemmän näkyvyyttä ja huomiota. Loistava bändi. :)

Juu, Luzie on sama vokalisti kuin Darkwellissa, tosiaan.^^

Simonen sormus on hieno. Minäkään en omista kuin The Divine Conspiracyn. Tuohon Consign to Oblivioniin liittyi jotain outoja omistusjuttuja, eikä levyä kaiketi tällä hetkellä saa oikein mistään. :(

UnSunin Whispers on tuttu biisi. Se toimi jonkin aikaa, mutta nykyään inhoan laulajan ääntä... Jotenkin (ilkeästi) luokittelen hänet näihin poppiprinsessa metallibändissä -tyyppeihin...