Lukumaraton (päivittyvä postaus)

 Aloitan tämän vuoden toisen lukumaratoonini tuossa seitsemän pintaan ja lopetan huomenna illalla seitsemältä. Päivitän tänne ainakin jossain vaiheessa lukemisiani.

Luvun alle tulevat kuvassa olevat kirjat. Aion aloittaa muumikirjalla, niin pääsen mukavasti mukaan vielä Instagramin puolella olevaan #muumikirjamaratoniin. Tarkoituksena on lukea mahdollisimman paljon. Kuvassa olevista kirjoista minulla on kesken Koodinimi Alice ja Elää, ajatella, katsoa. Jospa saisin jälkimmäisen jopa kokonaan luetuksi!

2.7. klo 20.09 Luin tuossa äsken Taikurin hatun loppuun ja ajastin siitä oman postauksensa huomisaamulle. Nyt taidan tarttua Siri Hustvedtin kirjaan.

3.7. klo 19:06 Nyt urakka on ohi! Helle teki maratonista tosi raskaan ja lukeminen takkuili. Sain luettua kokonaan vain Taikurin hatun. Hustvedtin esseekokoelmaa sain pitkälle, mutta en loppuun. Tämä tietokirjapainotteisuus oli jälkeenpäin katsottuna virhearvio, sillä tekstit olivat aika vaikeita helteen pehmentämälle päälle. Koodinimi Alice vaikuttaa oikein hyvältä, mutta varsin jännittävältä heikoille hermoilleni. :D Olen jännitystilassa jo heti alussa.

Luin yhteensä 481 sivua. Vähän jäi pettymys, olisihan se ollut komeaa päästä 500 sivuun! Tällä kertaa kuitenkin näin. Tästä 24 tunnin ajasta varsinaista lukuaikaa oli noin 11. Nukuin pitkät yöunet ja pidin välillä taukoja, niin aikaa meni muuhunkin kuin lukemiseen.

Mites teillä muilla meni maraton?

Kommentit

Anneli A sanoi…
Onnea maratonille. Koodinimi Alice on todella hyvä. Itse olen lukemassa parhaillaan Kate Quinnin uusinta Ruusukoodia.
Anki sanoi…
Koodinimi Alice vaikuttaa tosi hyvältä, mutta hermoni eivät meinaa kestää jännitystä. :D
MarikaOksa sanoi…
Saitpa kasaan komean sivumäärä näillä hellekeleillä! Itse en nyt löytänyt maratonfiilistä ollenkaan, mutta on kiva käydä lukemassa muiden postauksia. Taikurin hattu on ihana, ja muumit ylipäänsä sopivat mainiosti maratonille. :) Huh, hienosti olet jaksanut esseitäkin, Hudsvedt olisi saattanut jäädä minulla kokonaan väliin näillä keleillä. :)
LauraKatarooma sanoi…
Mulla jäi lukeminen hyvin vähälle: yhteensä 47 sivua. :D
Anki sanoi…
MarikaOksa: Joo, vähän raskasta kieltämättä oli, mutta todella hyviä esseitä!
Laura: Aina ei tule lukufiilistä :D
Aina ei lukuvalinnat onnistu. Vaikka kirja olisi kuinka hyvä ja kiinnostava voi lukuhetki vain olla sille väärä. Minulla on lukumaraton vasta edessä. Päivä ja kirjat ovat vielä auki, mutta ehkä jo ensi viikolla...
Mannilainen sanoi…
Onnea luku-urakasta. Paljon olet sivuja saanut luettua. Tietokirjat ovat haastavia lukumaratonilla, mutta tärkeintähän on se, että nauttii lukemisen vapaudesta. :)
Anki sanoi…
Villis: Aina ei onnistu ei. Ajoitus on kirjan kanssa kyllä kaikki kaikessa!

Mannilainen: Kyllä, tärkeintä on lukemisen vapaus!