Loman kirjapino

Tämän joululoman kirjapino on karannut tyystin käsistä, kuten kuvasta näkyy. Joukossa on koko joukko kirjastolainoja ja runsaasti myös omia kirjoja. Haaveilen dekkarin Vainajat eivät vaikene lukemisesta, mutta on niin monta teosta jo kesken, että saa nähdä milloin siihen ehtii. 

Kurjien lukeminen on aikataulussa, mutta haluaisin saada sen pois alta pian. Kirja vain on niin yksityiskohtainen, että sen lukeminen etenee melko hitaasti. Uusintaluvussa on Ranskalainen valokuvaaja, joka jäi kesällä kesken. Halusin kuitenkin yrittää lukemista uudelleen, sen verran kesken jääminen jäi kaivelemaan. Lisäksi kesken on edelleen REC, jonka myös haluaisin saada päätökseen. Lucinda Rileyn romaani jäänee odottamaan aikaa parempaa.

Mitä teidän kirjapinoistanne löytyy?

Kommentit

Anneli A sanoi…
Oi mikä kirjapino. Ja niin hyviä kirjoja, huomasin ainakin Sinun, Margot, Mortonin ja Kovat kadut sekä Lesterin eli siis nämä olen lukenut. En ole vielä päättänyt, minkä kirjan otan seuraavaksi, aika monta lukematonta kirjaa odottaa hyllyssä. Hyvää loppuvuotta sinulle!
Anki sanoi…
Kyllä, monta ihanaa odottamassa! Hyvää loppuvuotta sinullekin! :)
Mai Laakso sanoi…
Onpa kunnon lukupino. Muutaman olen lukenut pinostasi. Minua kiinnostaa tuo Me olimme susia teos. Olen lukenut pari Wyldin teosta ja niistä löytyy runsaasti draamaa, josta pidän.
Anki sanoi…
Minäkin odotan Wyldia! :)
MarikaOksa sanoi…
Huh, melkoisen lukupinon olet kerännyt. :D Me olimme susia odottelee minullakin hyllyssä. Hankin sen omaksi aika pian ilmestymisen jälkeen, mutta enpä ole tullut lukeneeksi... minulla ei ole mitään kummempaa joululomaa tiedossa, mutta välipäivinä ja alkuvuonna ajattelin keskittyä oman hyllyn kirjoihin. Jos vaikka muutaman tiiliskiven saisin sieltö luettua. :) Lukuintoa sinulle!
Anki sanoi…
Omasta hyllystä on kivaa välillä lukea kirjoja. :) Lukuintoa sinullekin!
Margit sanoi…
Olen lukenut sinun mittavasta pinostasi vain kolme kirjaa: Kurjat, Vainajat eivät vaikene ja Kovat kadut. Oman pinoni saan pidetyksi pienenä. Nyt on odottamassa vain kaksi kirjaa.
Anki sanoi…
Sinulla on asioissa siis hyvä järjestys! Itse innostun aina liikaa... :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mila Teräs - Amiraali

Kirjabloggaajien klassikkohaaste 18 (31.1.2024) Ilmoittautuminen!

Kirjabloggaajien klassikkohaaste osa 18: KOONTI