Uutta lukemistoa

Niin kävi, että kuukausi meni yksityiselämän pyörteissä ja kirjat + blogi jäivät siinä lapsipuolen asemaan. Nyt kuitenkin kevät on koittanut ja lukuhaluja hiljalleen ilmoilla!

Näistä aloitettu on Halla Helle. En osaa luvata tuleeko luettua loppuun, sillä minäkertoja on jokseenkin ärsyttävä tyyppi. Vähän saamelaisaihepiiri kuitenkin kiehtoisi. 

Traumbachin tarkoitus on olla lyhyydessään sisäänheittäjä lukemiseen tauon jälkeen. Olen Haahtelasta pitänyt ja uskoisin pitäväni tästäkin teoksesta.

Mainingin varjo oli herätelaina palautettujen hyllystä. Nivukosken kieltä on kovasti kehuttu. Toivottavasti pitkäjänteisyys riittää kirjan lukemiseen.

Vanhan kartanon Pat on ikisuosikki ja olen siitä jo joskus aikoinaan blogannutkin. Jos Traumbach ei tepsi, niin luulisin Montgomeryn kyllä auttavan!


Mitä teillä on lukusuunnitelmissa nyt?

Kommentit

Kiva kuulla sinustakin taas! Sama täällä, että luku- ja bloggaushalu on alkanut palailla. Luen nyt iranilaissyntyisen Sahar Delijanin romaania Jakarandapuun lapset. Hieno teos.

Halla helle on minulla vielä lukematta. Nivukosken romaanit olen lukenut. Toivottavasti pidät Mainingin varjosta. Se on hiukan erilainen kuin Nivukosken muut teokset. Spoilaamatta on paha sanoa siitä enempää...
LauraKatarooma sanoi…
Kerkesin jo miettiä, että mihin oot kadonnu! Tervetuloa takaisin! <3
satu sanoi…
Kiva, kun olet taas takaisin!
Paljon on juuri ilmestynyttä uutuuskirjallisuuttakin!
Margit sanoi…
Toivottavasti saat taas lukemisesta kiinni!
Elegia sanoi…
Poissaolosi on pantu merkille ja mukava oli huomata, että olet päivittänyt pitkästä aikaa! Joskus muu elämä vie eikä ole aikaa tai jaksamista kirjoille. Onneksi kirjat odottavat: minullakin ollut lukemiset aika vähissä viime aikoina, vaikka periaatteessa lukuhaluja kyllä olisi. Kun saisi nuo keskeneräiset pois alta, niin syyhyttäisi moni muu kirja jo :D

Sinun pinostasi en ole mitään lukenut, mutta ainakin tuo Halla Helle kiinnostaa.

Kiva lukea taas kuulumisiasi - lukuiloa toivottelen!!
Anki sanoi…
Kirjarikas elämäni: Kiitos! Mielenkiintoista, että Mainingin varjo on jotenkin erilainen. :)

LauraKatarooma: <3 Joskus tulee elämässä turbulenssia, onneksi kirjat ja blogi eivät karkaa mihinkään.

Satu: Joo, uutuuksia tipahtelee koko ajan!

Margit: Kiitos!

Elegia: Joskus elämä kiilaa kirjojen edelle, mutta onneksi voi aina palata niiden pariin. :) Halla Helteessä on kyllä mielenkiintoisia aihioita.

Mari: Kiitos kovasti!
Kiva kun on lukuhalua, ei niitä kaikkia kirjoja tartte lukea loppen.
Takkutukka sanoi…
Kiva saada elonmerkkejä sieltä päin! Näinhän se menee, että elämä heittelee, muttta onneksemme kirjat ovat ja pysyvät sekä uusia pukkaa.
Haahtela on hyvä aloitusvalintaehdokas, joten lukuiloa ja aurinkoista kevään jatkoa Sinulle:)
Marjatta Mentula sanoi…
Kiva, että olet taas bloggailemassa! Olenkin miettinyt, mihin katosit.
Nuo sinun pinosi kirjat ovat minulle tuntemattomia.

Minulla on hurja ja yhä kasvava pino kirjastolainoja. Kaikesta ei tee mieli kirjoittaa, ja joskus jää kirjoittamatta jostain mistä todella haluaisi, mutta ei saa aikaiseksi, tulee luetuksi jo muuta eikä enää viitsi palata aiemmin luettuun.
Olen lukenut aina välillä Joan Didionin esseitä ja mietin, lukisinko seuraavaksi Asko sahlbergin pienoisromaanin Yhdyntä vai Maggie O'Farrellin Hamnetin.


Mai Laakso sanoi…
Hienoa, että palailit jälleen tänne blogistaniaan ja lukeminenkin maittaa. Halla Helle vain paranee alun jähmeyden jälkeen. Saamelaiskirjailija on yllättäen ottanut päähenkilökseen lantalaisen. Kova suositus sille, että luet kirjan loppuun asti. Tulet yllättymään siitä saamelaisten elämän, historian ja kulttuurin määrästä, mikä kirjasta nousee esille. Olen kerran osallistunut poroerotteluun, mutta pelkäsin hirvittävästi niitä poroja. Hurjan paljon työtä niissä on. Eihän ne porot itse osaa sinne erotuspaikoille tulla, vaan niitä haetaan kuukausikaupalla pitkin tuntureita ja aapoja.
Sain just luettua Hävityksen. Se oli vielä järkyttävämpi kuin kuvittelin etukäteen.
Anki sanoi…
Hannele: Tuo on ihan totta :)

Takkutukka: Kiitos! :)

Marjatta: Itsellä tulee nykyään blogattua kaikesta mitä lukee. Kaikesta ei toki ole kovin paljoa sanottavaa.

Mai: Kiitos vinkistä, pitää vielä työstää tuota Halla Hellettä. :) Hävitys on hyvä mutta todella karu teos.
Jokke sanoi…
Olen lukenut tuosta pinosta vain Haahtelan ja Montgomeryn.
Anki sanoi…
Kivaa kun sinäkin olet lukenut Montgomeryä! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mila Teräs - Amiraali

Kirjabloggaajien klassikkohaaste 18 (31.1.2024) Ilmoittautuminen!

Kirjabloggaajien klassikkohaaste osa 18: KOONTI