Loppukesän kirjapino

 


Vielä on kesää jäljellä!

Tänä kesänä on tullut luettua kaikenlaista. Vielä on kuitenkin kirjoja pinossa odottamassa.

Kuvasta puuttuu Natasha Lesterin Ranskalainen valokuvaaja, jonka lainasin isälleni. Hän kehui kirjaa kovasti, joten odotan sen lukemista!

Nyt olen jumittanut Kaukosen kirjassa Saari, jonne linnut lentävät kuolemaan. Kirja on hyvä, mutta hyvin lyyrisesti kirjoitettu, joten sen lukemisessa kestää. Lisäksi Lyhyt historia lähes kaikesta on niin tietopitoinen, ettei sekään ole helppo pala. Nyt iltamassa aloitin myös dekkaria Ja jollen sinua saa, toiveissa että se etenisi vähän nopeammin. Bloggaamisintoa olisi vaikka kuinka!

Huomasin juuri, että olen lukenut Bröntën Professorin jo kymmenen vuotta sitten. Ei mitään muistikuvaa... Eipä siis haittaa uusintaluku mitään.

Mitä teillä on kesäpinossa?

Kommentit

Gregorius sanoi…
Bryson on ainoa jonka olen lukenut ja muistelen tosiaan että siinä oli aika paljon sulattelemista eikä mitenkään vauhdikkaasti edennyt (siinä missä sitä edeltäviä Brysoneita olin vetänyt hyvinkin vauhdikkaasti)

Nuo Austenin ylimääräisetkin ovat jääneet lukematta...
Anki sanoi…
Bryson on kyllä hitaudestaan huolimatta hyvä!
Minäkään en ole lukenut Austenilta muuta kuin Ylpeyden ja Ennakkoluulon sekä Viisastelevan sydämen.
Mai Laakso sanoi…
Pinossa on Kaukosen kirja, jonka olen lukenut. Tuo Kellonsoittajan tytär on omassakin pinossa. Jonakin kesänä sen vielä luen. Nyt luen fantasiaa Talo taivaansinisellä merellä.
Anki sanoi…
Kuulostaa hyvältä! Itsekin haluaisin lukea tuon Talo taivaansinisellä merellä. :)
riitta k sanoi…
Kesää on vielä tosiaan jäljellä. Lukupino huojuu täälläkin. Kirjastolainoja on aivan liikaa. No, luen mitä luen. Ei stressiä!
Anki sanoi…
Niinpä! Kirjastossa on niin vaikea malttaa mieltään :D