#aamilukumaraton (päivittyvä postaus)

 


Tänään ja huomenna on Instagramin aamikollektiivin luotsaama #aamilukumaraton. Päätin ex tempore lähteä mukaan. 

Kuva on ehkä nyt ennemmin kuvituskuva, sillä minulla on aika monta keskeneräistä kirjaa, joita yritän lukea nyt. Keskeneräisten pinossani on:

- Herman Hesse: Arosusi

- Katja Kärki: Eeled

- Marisha Rasi-Koskinen: REC

- Jenni Multisilta: Yksi teistä kuolee

Katsotaan mihin päästään. Ehdin tuossa jo lukea eilen aloittamani pienen kirjoituskokoelman, Anna-Leena Härkösen Ois niin kiva ja muita kirjoituksia. Siitä varmaan bloggaan vielä jossain vaiheessa.

Tarkoitukseni on lukea vain tänään, huomenna teen sitten muita juttuja. :)

15.01

Nyt on myös Arosusi luettu. Mitähän tästä voikaan sanoa? Naputtelen seuraavaksi kirjoituksen siitä huomiselle. Miten fantastista, älyllistä ja upeaa voikaan kirjallisuus olla! Pidän hetkisen taukoa tointuakseni ja sitten tartun luullakseni RECiin.

17.07 Nyt on luettu RECiä 97 sivua. Mielenkiintoinen teos! Seuraavaksi otan lukuun Eeledin.

20.24 Nyt on Eeledkin luettu! Tämä on ollut kyllä tosi hyvä lukumaraton, olen lukenut peräti kolme kirjaa loppuun. :) Seuraavaksi siirryn loppuillaksi Jenni Multisillan dekkarin puoleen.

21.23. Lukumaraton on osaltani ohi. Lukuaikaa oli 10,5 tuntia ja luin yhteensä 676 sivua. :) Sain päätökseen kolme kirjaa (!) ja luin eteenpäin kahta. Nyt alkaa puhti loppua ja alan painua yöpuulle. Olen tyytyväinen tulokseen. Keskiyöllä tulee bloggaus Arosudesta ja maanantai-aamuna Eeledistä. 

Kommentit

Anneli A sanoi…
Tsemppiä maratonille! Hyviä kirjoja sinulla on luettavana. Arosusi ja Eeled ovat minulle tuttuja.
Margit sanoi…
Ah, Arosusi. Se oli suorastaan tajunnan räjäyttävä elämys, kun sen joskus teini-ikäisenä löysin.
Anki sanoi…
Anneli: Kiitos!

Margit: Arosusi oli aivan huikea!
Minullekin Arosusi oli nuoruuteni Suuri Kirja, elämää suurempi! Olen kauan halunnut ja aikonut lukea sen uudestaan, mutta vielä se on jäänyt aikomukseksi. Luin muutenkin paljon Hesseä parikymppisenä.
Anki sanoi…
Hesse sopii kyllä hyvin nuoruuteen. Ehkä vanhempi ihminen ei enää hämmästyisi kirjailijan maailmaa niin paljon, mutta nuorelle se avaa aivan uusia ovia.
Herman Hessen tiedän, mutta en ole koskaan lukenut! Nyt kun luin postauksesi ja siihen tulleet kommentit päätin, että tämä sivistyksen aukko on nyt kyllä täytettävä pikimmiten :)
Anki sanoi…
Jee! Kiva olisi kuulla, mitä olet mieltä. :)
MarikaOksa sanoi…
Huh, olipa sinulla tehokas ex tempore -maraton, kolme kirjaa luettuna loppuun! REC on minullakin lukulistalla. Keväällä en ehtinyt sen pariin, mutta koetan löytää syksyllä aikaa sille.
Anki sanoi…
Oli tosiaan tehokas! :D Yllätyin itsekin.