Lokakuun lukupino

Pino on varsin massiivinen, kuten kuvasta voi huomata. En usko, että saan luettua läheskään kaikkea tässä kuussa.

Tällä hetkellä on kesken neljä teosta: Piparkakkutalo, REC, Mindhunter 2 ja Jane/Punaiset osat. Jälkimmäisin on pisimmällä, joten siitä varmaan bloggaan ihan lähipäivinä. 

Minulla on ehkä havaittavissa pientä lukujumia. Mieli on aika ajoin aika levoton ja lepattaa paljon työasioissa. Silloin on vaikeampi tarttua kirjaan. 

Tämän kuun ykköstavoitteena on lukea kaikki kesken olevat loppuun, myös oma kirjani REC, jota olen nautiskellut pitkin syksyä. Siitä bloggaaminen voi olla vaikeaa, sillä kirja on melko mystinen.

Toki jonkinlaisella tbr-listalla on kesän pinoista tuttuja omia kirjoja, kuten Paolo Giordanon Jopa taivas on meidän ja Jane Austenin Uskollinen ystävänne. Saa nähdä, milloin niiden vuoro tulee vai meneekö kokonaan ensi vuodelle. 

Mitä kirjoja teillä on kesken?

Kommentit

ompa mielenkiintoinen pino, useimmat uusia nimiä.
Pearl Clover sanoi…
Mulla on kesken Erik Erikssonin Den sista stormen ja Khaled Hosseinin A thousand splendid suns, ne täytyy ainakin saada loppuun. Lisäksi täytyy kokeilla jos pystyn yhden viikonlopun aikana lukemaan loppuun Rosamond Lehmannin Dusty Answerin (jonka saa vain viikonloppulainaksi yliopiston kirjastosta). Ja varasin myös Truman Capoten Breakfast at Tiffanys's ja Dorothy Bussin Olivian, joita odotan jo sormet syyhyllä luettavaksi.
Minunkin mieleni on ajoittain levoton, joten parhaiten olen jaksanut keskittyä runoihin. Mutta välillä jotain muutakin. Kesken on nyt kaksi tietokirjaa, Reeta Paakkisen Kotona Istanbulissa ja Fariba Nawan Oopiumin maa, joka kertoo, yllätys yllätys, taas Afganistanista. Mutta asiapitoisina kirjoina ne etenevät hitaasti.

Sinulla on kunnon lukupino! Pascal Mercieriä en ole vielä lukenut, mutta Yöjuna Lissaboniin on jo kauan ollut lukulistallani. Aloitin sitä vuosia sitten, ja se oli aivan ihana, mutta jäi sillä kertaa paksuutensa takia kesken. Saisinpa vihdoin sen luettua!
Anki sanoi…
Hannele, ehkä saat tästä uusia vinkkejä? :)

Pearl Clover: Sinullakin on kunnianhimoisia suunnitelmia, kiinnostavaa!

Kirjarikas elämäni: Odottelen innolla bloggauksiasi noista kirjoista! Mercier saa minulla odottaa nyt aikaa parempaa, vaatinee aika paljon keskittymistä kun on niin paksu kirja.
Margit sanoi…
Olen lukenut pinostasi Mercierin Sanojen painon, joka oli minusta hyvä, ja Nelsonin kirjan, josta pidin varsinkin osiosta Jane.

Minulla on kesken Yeatsin lyhytproosaa, jota on kerätty kirjaan nimeltä Short Fiction, ja Kati Outisen omaelämäkerta Niin lähelle kuin muistan.
LauraKatarooma sanoi…
Mullahan on vaihteeksi 10 kirjaa kesken. :D Pikkunen lukuruuhka. Köh köh.
Celestine sanoi…
Ainakin Enorannan Tuhatkuolevan kirous on tosi hyvä!

Tällä hetkellä itselläni on kesken Kim Liggettin Armonvuosi ja Elina Rouhiaisen Aistienvartija, mutta molemmat ovat vielä aika alussa.
Anki sanoi…
Margit: Jane/Punaiset osat on ollut kyllä todella hyvä. Odotan mielenkiinnolla postauksiasi noista kirjoista!

Laura: Oho, sinullahan on siinä muutama kesken. :D Hiljaa hyvä tulee.

Celestine: Enorannasta olen pitänyt kovasti, joten odotukset ovat aika korkealla!
Jokke sanoi…
Hieno pino. Minä luen yleensä vain yhtä kirjaa kerrallaan, ja nyt on luennassaJuuse Tammisen nuortenkirja Salamiin voittajat, joka kertoo antiikin Kreikan ja Persian välien selvittelystä. Pinostasin olen lukenut tuon Greben ja sen jälkeen koko sarjan.
Anki sanoi…
Minäkin ennen luin vain yhtä kirjaa kerrallaan, mutta nyt on lähtenyt käsistä :D
riitta k sanoi…
Minulla on myös hurja lukupino, kun yhden saa selätettyä, kannan kirjastosta lisää. En luettele :) Pinostasi olen lukenut aika monta. Minulle Sanojen paino oli liian pitkä, REC ja Lyhyt maallinen loistomme ehkä säväyttävimmät. Jälkimmäisestä en jaksanut tehdä kunnon bloggausta, oli väsy vaihe. Lukuiloa!
Anneli A sanoi…
Pino upeita kirjoja! Noista huomasin tuttuja kirjoja ainakin Piparkakkutalon ja Jopa taivas on meidän. Minunkin kirjapinoni on aikamoinen - seurausta Turun kirjamessuilta. Nyt olen lukemassa upeaa Johanna Venhon Syyskirjaa.
Anki sanoi…
Riitta: REC on kyllä ollut hyvä! Lukuiloa sinullekin!

Anneli: Kirjamessujen sato on varmasti ollut tuottoisa. Itsekin haluaisin lukea tuon Syyskirjan.
Anki sanoi…
Toivottavasti sait uusia vinkkejä! :)