Marraskuun kirjapino

 


Tämän kuun kirjapino näyttää tältä. Useamman laina-aika päättyy tässä kuussa, joten kiirettä pitää.

Kurjat on kirjabloggaajien klassikkohaastetta varten, sitä en ole vielä aloittanut. Tuo on lyhennetty versio ja katsokaa, mikä paksukainen se on! Mihinkähän olen oikein lupautunutkaan...

Kuvasta puuttuu Mercier Pascalin Sanojen paino. Se ja Me olemme susia on tarkoitus lukea tämän kuun Instagram-haasteeseen, jossa luetaan Keltaisen kirjaston kirjoja.

Sitä en osannut arvata, että Historian jännät naiset on noin iso kirja. Sen tosin varmaankin lukee aika nopeasti, sillä luvut ovat lyhyitä.

Tällaista tällä kertaa, saa nähdä mitä saa luettua ja mitä ei. Mitä teidän pinoistanne löytyy?

Kommentit

Vaihteleva pino, Victor Hugon luin, näin musikaalin Lontoossa, ja filmi telkussa, tykkäsin siitä paksusta kirjasta, luin yötöissä silloin, unkarilainen vahtimestari sanoi: maailman paras kirjailija.
Anneli A sanoi…
Sinulla on tulossa hyvä marraskuu, ainakin kirjojen suhteen. Olen lukenut näistä Turusen, Cantellin ja Itärannan. Cantellin kirjasta pidin erityisen paljon. Hugo on luettu joskus monta kymmentä vuotta sitten. Mukavaa marraskuuta!
Anki sanoi…
Hannele: Sinulla on hienoja muistoja kirjaan liittyen!

Anneli: Mukavaa marraskuuta sinullekin!
riitta k sanoi…
Muhkea lukupino! Olen lukenut Turusen, Cantellin, Itärannan ja Petterssonin. Kolme jälkimmäistä tosi hienoja, Turunen ei ole minun kirjailijani.
Houkuttelevan näköinen kirjapino, josta minä en taida olla lukenut mitään. Tuo susikirja kiinnostaa, sitä kehuttiin paljon silloin kun se ilmestyi ja onhan Keltaisen kirjaston kirjat yleensä hyviä. Mulla marraskuussa on tarkoitus lukea ainakin uusin Mielensäpahoittaja ja Sinun, Margot.
Anki sanoi…
Riitta: Oletpas lukenut näistä tosi monta. :)

Tuulia: Minäkin odotan innolla tuota Me olemme susia -kirjaa. Haluan myös jossain vaiheessa lukea tuon Sinun, Margot. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mila Teräs - Amiraali

Kirjabloggaajien klassikkohaaste 18 (31.1.2024) Ilmoittautuminen!

Kirjabloggaajien klassikkohaaste osa 18: KOONTI