#luelanua Instagramissa eli lukuhaaste lanukirjallisuuden puolesta!

 Järjestän Instagramissa 17.1.-13.2.2022 lukuhaasteen #luelanua, jossa on tarkoitus lukea lasten- ja nuortenkirjallisuutta. Myös ya-kirjallisuus käy.

Jo jonkin aikaa on keskusteltu siitä, miten aliarvostettua lanukirjallisuus on, varsinkin mediassa. Päätin tehdä jotain asialle ja järjestää pienen tempauksen asian puolesta. Arvon Instagramissa kirjapaketin osallistujien kesken. Yksi Insta-postaus = 1 arpa.

Moni teistä kanssabloggaajistani olette myös Instagramissa, joten haluankin kannustaa teidät mukaan! Palkinto tulee olemaan teemaan liittyvä.

Olisi ihanaa, jos myös blogeihin tulisi lisää juttua lanukirjallisuudesta.

Lämpimästi tervetuloa!

Kommentit

Anneli A sanoi…
Kivan haasteen olet laittanut pystyyn. Pitääkö tähän jotenkin ilmoittautua? Minulla olisi tuossa yksi kiinnostava lasten kirja odottamassa.
Anki sanoi…
Ei tarvitse sen kummemmin ilmoittautua. Riittää että postaa kijasta Instaan hastagilla #luelanua ja merkitsee minut julkaisuun. :)
riitta k sanoi…
Tarpeellinen ja hyvä haaste, joskaan minä en juuri lue lanua.
Kivan haasteen olet keksinyt ja tosiaan olisi tärkeätä saada myös lanu kirjallisuudelle näkyvyyttä. En instaa omista, mutta voisin silti jonkun teoksen lukea tämän haasteen inspiroimana :)
Anki sanoi…
Riitta: Kannustan osallistumaan! :)

Heidi: Kiva kuulla! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mila Teräs - Amiraali

Kirjabloggaajien klassikkohaaste 18 (31.1.2024) Ilmoittautuminen!

Ohjeita matkalle epätoivon tuolle puolen