Uusi vuosi alkoi! Kirjalliset seikkailut jatkuvat

 Tämä alkanut vuosi on osaltani ladattu täyteen kirjahaasteita. Olen niin helposti niistä innostuva, että niitä on nyt kertynyt. Tarkoitus ei kuitenkaan ole suorittaa hiki päässä kaikkia tänä vuonna valmiiksi. Katsotaan, mihin päästään vuoden lopulla. Vähän haaveilen Keskisuomalaisen listan lukemisesta loppuun, mutta saa nyt nähdä. Siinä on melkoisia paksukaisia listalla.

1. Nyt ensisijainen tavoite on lukea lainastokirjat pois. Pian alkaakin #luelanua, jota emännöin. Siihen osallistuminen tapahtuu Instagramin puolella, mutta toki mieluusti lasten- ja nuortenkirjoista saa myös blogata! 

2. Osallistun Helmet-lukuhaasteeseen tänä vuonna ja yhden kohdan olen saanut jo rastitettua. Olen jo katsellut luettavien pinosta sopivia teoksia eri kohtiin.

3. Kirjasähkökäyrä-blogissa on avattu Kirjahyllyn Aarteet 3 -haaste! Se kestää kaksi ensimmäistä vuoden kuukautta. Ajattelin osallistua, kunhan saan nuo kirjaston kirjat ja lanuhaasteen selviteltyä. Tulkaa tekin mukaan!

Kuva: Mai Laakso

4. Finlandia-haaste jatkuu omalla painollaan. Enemmän keskityn nyt Keskisuomalaisen listaan ja naiskirjailijahaasteisiin sekä tietenkin Helmetiin.

5. Erityisesti minua kiehtoo tällä hetkellä Lumiomenan lista ja Ilta-Sanomien naiskirjailijalista. Uskon löytäväni monia helmiä niistä.

Millaisia kirjallisia suunnitelmia teillä on?

Kommentit

aino harjula sanoi…
Helmet-haastetta minäkin ajattelin yrittää, samoin Pohjoinen-lukuhaastetta. Lisäksi annoin oman Bongataan lintuja -haaste, johon täytyisi itsekin ottaa osaa. Tuo kirjahyllyn aarteet kyllä kiinnostaa, sillä kirjahyllyni on täynnä lukemista odottavia 'aarteita'.
Anki sanoi…
Kiva kuulla, että sinullakin on haasteita! :)
Mukavaa uutta lukuvuotta sinulle!
Anneli A sanoi…
Hyvää lukuvuotta sinulle! Kiva kun sinulla on jo paljon lukusuunnitelmia. Minulla ei ole juuri mitään, paitsi että päätin osallistua tuohon Kirjahyllyn aarteet 3 -haasteeseen. Ja mennä kirjamessuille ensi syksynä jos niitä järjestetään. Ja olla mukana kahdessa lukupiirissä. - Eli onhan minulla näköjään suunnitelmia!
Anki sanoi…
Mukavaa lukuvuotta sinullekin, Hannele! :)

Kyllä sinulla näköjään on suunnitelmia, Anneli :) Kivoja suunnitelmia onkin!
Haa, satuin juuri lukemaan yhden kirjahyllyn aarteen, täälläkin siis saatu uusi kirjavuosi hyvään vauhtiin!
MarikaOksa sanoi…
Minäkin osallistun Main haasteeseen. Helmetin taidan jättää väliin, mutta kenties kokeilen ensimmäisen kerran Helmet-haasteen leffahaastetta. Seinäjoen kirjaston lukuhaasteeseen sen sijaan ajattelin taas osallistua. Lukuintoa vuodelle 2022!
Anki sanoi…
Kiitos, lukuintoa sinullekin! :)
Suketus sanoi…
Helmet-haaste ja Seinäjoen kirjaston haaste innostavat nyt vuoden alussa tekemään jälleen lukusuunnitelmia. Kiva fiilis, kun lukeminen ja moni muukin asia on tökkinyt jo pitkään. Vuodenvaihde tuntuu aina jollain tapaa puhdistavalta, siispä uusia (luku)haasteita kohti!

Hyvää uutta vuotta, Anki!
Anki sanoi…
Kyllä, uusia haasteita kohti!

Hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mila Teräs - Amiraali

Kirjabloggaajien klassikkohaaste 18 (31.1.2024) Ilmoittautuminen!

Kirjabloggaajien klassikkohaaste osa 18: KOONTI