Kun homma lähtee käsistä...

 Kuten pinosta näkyy, homma on lähtenyt nyt pahemman kerran lapasesta! Joukossa taitaa olla kaksi juuri ostamaani kirjaa Säröjen kauneus ja Nesbon Rottien saari, muut lainastosta.

Pahoittelen ettei kaikkien kansia näe, en saanut sellaista kuvaa missä se olisi onnistunut. 

Saapa nähdä, mitä näistä tulee sitten tosiaan luettua ajoissa... Ja huomenna on luvassa lisää varauksia, kääk!


Kommentit

LauraKatarooma sanoi…
Se on hyvä olla, ku on 100 kirjaa lainassa ja 100 varausta tulossa. :D
kirjasto on hyvä paikka!
Bongasin pinostasi ainakin kaksi omaa suosikkiani: Karin Slaughter ja Bernardine Evaristo.
Anki sanoi…
Hannele: Niin on!

Mari: Slaughter on jäänyt nyt kahdesti kesken, jospa nyt kolmannella kerralla saisin loppuun :D Tuota Evariston kirjaa odotan kyllä innolla.
Mai Laakso sanoi…
No huh huh huojuva pino. Vähäksi aikaa on lukemista. Minun lukutahtini on hidastunut aika paljon, joten varauslistalla on tällä hetkellä alle 40 kirjaa. Yritän lukea välillä myös omia kirjoja. Tällä hetkellä Kinnusen uusinta.
Takkutukka sanoi…
Jotunin klassikko "Huojuva talo" taitaa olla tiukka pytinki Sinun komian versiosi rinnalla!
Syksyn kirjatarjonnassa riittää valittavaa runsaudenpulaksi asti, joten kyllä täälläkin kelvolliset pinot yöpöydällä pönöttävät ja varauksissa piisaa, vaikka jaankin Main kanssa kokemuksen lukutahdin hidastumisesta arjen nyt vallitsevassa hurlumheissä:) Ans'kattoo, kuinka meidän tyttöjen käy...
Marjatta Mentula sanoi…
Sinun kirjapinosi kirjoista olen lukenut ainakin seuraavat: Vilja-Tuulia Huotarisen Valoa valoa valoa, Anna Kontulan Pikkuporvarit, Elizabeth Stroutin Nimeni on Lucy Barton, Silvia Hosseinin Pölyn ylistys, Liv Strömquistin Kielletty hedelmä ja Vigdis Hjorthin Onko äiti kuollut. Evaristoa ja Savonlahtea olen silmäillyt, mutta en ehtinyt lukea.
Nyt olen lukenut kaksi hyvää kirjaa, joiden lukeminen herätti paljon ajatuksia. Selvittelen niitä lenkillä ja kirjoitan, kun siltä tuntuu. Bloggaaminen on kohdallani sellaista, että kirjoitusaiheita vilisee päässä ja kirjoja tulee luetuksi, mutta usein ne eivät pääse blogipostaukseksi asti.
Hyviä luku- ja kirjoitushetkiä sinulle, Anki!
Evaristo on yks tämän vuoden parhaimpia lukukokemuksia.
Jonna sanoi…
Sama täällä! Varailin kesällä innoissani syksyn uutuuksia enkä tajunnut, että niitä tuleekin sitten tulvimalla. Ja samaan aikaan on lukematta vielä moni muukin kiinnostava, aiemmin ilmestynyt teos. Mistä saisi lisää aikaa?
Elegia sanoi…
Komea pino! Minulla on edelleen tuo Evariston kirja lukematta, vaikka olen siitä paljon kuullut ja lukenut juttuja. Onneksi kirjat eivät varsinaisesti vanhene eli vielä ehtii :D

Jo Nesbolta luen maltillisella tahdilla Harry Hole -sarjaa, joka taisi jo loppuakin. Nesbon itsenäisiä teoksia en ole lukenut, mutta lukenen jossain vaiheessa. Rottien saaresta en ollut aiemmin kuullutkaan.
Anki sanoi…
Kiitos kaikille kommenteista!

Mai: Kinnusella on kyllä hyviä kirjoja!

Takkutukka: Lohduttavaa, että sielläkin on pinoja! :D

Marjatta: Kiitos! Mielenkiinnolla aina luen postauksesi.

Hannele: Mahtavaa kuulla!

Jonna: Niinpä, aikaa lisää!

Elegia: Tuo Rottien saari on alun perin ilmestynyt viime vuonna eli tosi tuore kirja. Jostain syystä ei lukenut että onko tullut milloin suomeksi.
Ihana pino, eipä lopu heti lukeminen kesken 😉
Anki sanoi…
No ei lopu ei :D
Onpa kunnon pino! Lukuintoa sinulle noiden parissa! Minäkin innostuin keväällä tekemään hirveästi uutuusvarauksia, ja nyt sitten kun kesällä ja syksyllä lukeminen ei olekaan oikein sujunut, olen perunut osan varauksista ja palautellut paljon kirjoja lukemattomina kirjastoon... Saa nähdä kuinka Tommi Kinnusenkin uuden kirjan kanssa käy, kun se on vielä pikalaina, saanko luettua sitäkään...
Anki sanoi…
Joo, tuohan se on uhkana että innostus lopahtaa ja sitten pitää vaan palauttaa lukematta... :D Mutta no, eipä kirjat maailmasta eikä kirjastostakaan lopu!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mila Teräs - Amiraali

Kirjabloggaajien klassikkohaaste 18 (31.1.2024) Ilmoittautuminen!

Runohaaste Eino Leinon ja runon ja suven päivänä 6.7.2023!