perjantai 10. helmikuuta 2023

Ystävänpäivän lukumaraton tällä kertaa ministi (päivitys päättynyt)

 

Kuva: Niina T.

Täällä voit ilmoittautua maratoniin mukaan.

Normaalisti maratoonataan vähintään se 24 h mutta otan nyt vapauden rajata aikaa ihan vain tälle kuluvalle vuorokaudelle, jota on siis tätä kirjoitettaessa 8 h. Toki osan jo tuostakin ajasta nukun loppuillasta eli tällä kertaa mennään ministi. :)

Kuvassa näkyy, mihin tarttunen tällä kertaa.


Kello on nyt 14:06 ja kohta lähden liikkeelle Adichien kirjalla.

Klo 14:56 Adichien pikkuinen kirja on luettu. Voisin seuraavaksi tarttua tuohon Ulos kopista -kirjaan.

Klo 16:05: Ulos kopista -kirjaa luin vähän vajaat 70 sivua, hyvällä sykkeellä mennään! Seuraavana pienen puhaltelun jälkeen Penni Pähkinäsydän ja Viluhallan salaisuus.

Klo 18:02: Pennin seurassa meni aika kyllä huvassa, hurautin kirjan loppuun! En odottanut tältä maratonilta moista saavutusta, kun juuri olen päässyt irti lukujumista. Olen vähän kaavaillut, että lopettaisin noin klo 21 eli olisi vielä peräti kolme tuntia aikaa. Katsotaan jaksanko. Nyt taas lyhyt tauko ja sitten Tyttö, nainen, toinen.

Klo 19:42: Kylläpä vaikuttaa hauskalta tuo Tyttö, nainen, toinen, luin juuri 82 sivua! Nyt taas taukoa, vähän jo alkaa hapottaa. En vielä tiedä, mihin kirjaan tarttuisin seuraavaksi.

Klo 20:42: Maraton on päättynyt, en enää viitsi väkisin vetää 20 minuuttia tasaan asti. Luin Vaimotestiä eteenpäin nyt lopuksi. Jos laskelmani eivät aivan petä, luin maratonin 8 h aikana yhteensä 467 sivua! Aikas kivaa. :)

11 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Lukuiloa!

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Mukavaa maratoonausta! Kiva, kun olet mukana!

Anki kirjoitti...

Kiitos tsempeistä, mukavaa olla mukana vaikka alkuun vähän epäilinkin. :)

Kirjarikas elämäni kirjoitti...

Onneksi voi maratoonata ministikin! :) Surumerkintöjä oli minusta tosi hyvä kirja. Graeme Simsionia siskoni suositteli joskus, mutta minuun hänen huumorinsa ei uponnut, se tuntui jotenkin tekohauskalta. Muistaakseni... Mutta makuja on monia!

Anki kirjoitti...

Surumerkintöjä oli hieno, arvio ilmestyy puolilta öin. :) Simsionin huumori varmasti jakaa mielipiteitä kuten huumori aina ylipäänsä.

LauraKatarooma kirjoitti...

Säähän luit lopulta hurjasti!

Anki kirjoitti...

Joo niin tosiaan tein toisin kuin odotin!

Niina T. kirjoitti...

Penni Pähkinäsydän on huima sarja. Luin Viluhallan salaisuuden joulukuussa ja odotan jo kovasti jatko-osaa. Snow on todistanut olevansa erittäin taitava kirjoittaja.

Anki kirjoitti...

Jo vain! En ole saanut käsiini niitä aiempia mutta pidin kyllä Viluhallan salaisuudesta.

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Aika huikea tulos! En lukenut kolminkertaisella ajalla paljonkaan enempää :-)

Anki kirjoitti...

Kiitos! Minä luulen, että osittain juuri tuo ajan tiiviys selittää. Eihän nyt 24 tunnissa voi lukea niin tehokkaasti, jossain vaiheessa ihmiseltä loppuu puhti. :D