Huhtikuun luetut

Huhtikuussa tuli luettua ihan mukava määrä ja alkukuusta olikin aikamoinen lukuinnostus päällä.
Ehdoton kohokohta oli Hilvon Viinakortti. Se oli ensinnäkin erinomainen esikoinen ja muutenkin kauniin raadollinen. Mrs. Dalloway oli ihana lukukokemus, siitä on jäänyt hyvä jälkimaku. Siihen vahvasti liittyvä Tunnit oli myös erinomainen kirja ja erityisesti loppu oli vaikuttava. Yksinäisyyden kaivon kakkosyritys tuotti hedelmää ja suorastaan rakastuin kirjaan tällä kertaa! Post mortem oli ensimmäinen kosketukseni Kay Scarpettaan ja ylipäänsä Cornwellin kirjoihin ja hyvin rohkaiseva sellainen. Edith Södergranin kirjeet olikin jo hieman puisevampi tapaus, mutta olen ihan tyytyväinen, että luin sen. Mangopuun alla oli pettymys, muttei huono. Oikein hieno kirjakuukausi siis!

Kommentit

Pidän Cornwellin kirjoista, en vai muista mihin kohtaan jäin ja kuinka monta on siis lukematta. :)

Mukavaa vappua!
Laura / Lukuisa sanoi…
Sinulla oli kyllä hyvä huhtikuu, kun melkein kaikista lukemistasi kirjoista pidit :--) Minä en ole lukenut lukemistasi yhtäkään, mutta erityisesti Tunnit ja Viinakortti kiinnostavat! Hauskaa vappua!
Leena Lumi sanoi…
Cornwell on elmän suola ja pippuri.

Anki, lue Ernst Brunner: Edith. Ei yhtään puisevaa.
Leena Lumi sanoi…
Mrs. Dalloway kuuluu elämäni parhaisiin kirjoihin ja Tunnit on myös hyvä, koska sitä ikäänkuin vahvistaa taustalla siitä tehty loistava elokuva.
Susa sanoi…
Minulta löytyy kaikki Cornwellin "Scarpetat" omasta hyllystä, käännöksinä ja odotankin kovasti nyt syyskuussa taas ilmestyy uusinta!
Anki sanoi…
Hienoa, lisää Scarpettoja! Kunhan ehtisi lukea nuokin entiset. ;D