Toukokuun luetut

Toukokuu ei ollut kauhean kirjaisa, mutta kuitenkin kohtuullisen. Mahtaneeko lukemisen määrä nousta kesälomalla? :)

En tiedä olenko liian vaativa vai miksi useimmat kirjat tuntuvat jotenkin latteilta ja pettymyksiltä? Tapaus Kalteis ja Sonja O. kävi täällä olivat aika isojakin pettymyksiä. Waris yllätti iloisesti, sillä en vakuuttunut ensimmäisestä lukukerrasta, mutta Kotiin ei myöskään herättänyt mitään "tämä on mahtavaa!"-fiiliksiä. Hirsi Alin Neitsythäkistä pidin, mutta se ei ole fiktiota. Nytkin olen lukemassa erästä blogeissa rakastettua kirjaa, joka ei herätä minussa paljonkaan tuntemuksia... No, katsotaan nyt.

Kommentit

Satu Ekoluoma sanoi…
Tällaisia keskinkertaisuuskausia taitaa vaan osua aina välillä kohdalle! Ja mäkin jätin juuri blogeissa rakastetun Apatosauruksen maan kesken kun en vaan tuntunut saavan siitä oikein mitään irti... :)
Taava sanoi…
Näitä kausia tulee. Tuntuu, että kouluvuoden loppuessa on takki aika tyhjä. Samalla on kuitenkin pitänyt lukea pääsykokeisiin, joten toukokuu on jäänyt aika vähälle lukemiselle ja vielä vähemmälle kirjoittamiselle. Ehkä kesällä pääsee uudestaan vauhtiin?
Minun yöpöydällä odottavat kirjat Harjukaupungin salakäytävät ja viisi englanninkielistä Haruki Murakamia. Hyvää kesää sinulle!
Anki sanoi…
Satu ja Taava: Näinhän se taitaa mennä ja totta tuo kouluasia. Kyllä sitä tässä vaiheessa on aika poikki opiskeluun ja lukemiseen. Jos käy kuten viime kesänä, lukemisen määrä tosiaan nousee. :) Ja hyvää kesää teillekin!