Kesäkuun luetut

Tämän kuun saldo ei ole mikään päätähuimaava, mutta mukaan mahtui kaksi oikein hyvää kirjaa, Noidan rippi ja Siilin eleganssi. Lisäksi minulla on kesken eräs oikein hyvä tiiliskivi. ;) Alku oli lupaava, mutta sitten meni joksikin aikaa lukuinnostus ja tankkasin Orlandoa kaksi viikkoa... Välillä kyllä olen lueskellut muutakin, mutta en saa niitä loppuun tähän päivään mennessä kuitenkaan. Olen tyytyväinen tulokseen, kesäkuu on muutenkin ollut ihanaa aikaa. :)

Tässä vielä lista luetuista:

Kommentit

Olet ehtinyt lukea paljon hienoja kirjoja!
Woolfia en ole koskaan lukenut, vaikka varmaan pitäisi...?
Laura / Lukuisa sanoi…
En ole lukenut lukemistasi yhtäkään, mutta Tyrskyt odottelisi tuossa koko ajan vuoroaan ja Siilin eleganssi pitäisi lukea. Ja entäs sitten Noidan rippi! Sekin kuulostaa mielenkiintoiselta!
Anki hei, ei se määrä vaan laaatu. Hienoja kirjoja nimittäin olet lukenut. Olen lukenut noista vain Siilin eleganssin, josta tykkäsin. Tyrskyt on lukulistalla (tytär lainasi sen kirjastosta) ja Noidan ripinkin haluaisin lukea.

Woolfilta muistaakseni luin opiskeluaikana jotain (Majakka?), muttei se silloin kovin hyvin auennut. Orlandoa ei siis ainakaan kannata yrittää. Oma huone oli joskus lainassa, mutten ehtinyt sitä sitten kuitenkaan lukea.
Anki sanoi…
Maria: Kyllä, Noidan rippi oli kyllä ehdoton kohokohta!

Kirsi: Suosittelen tutustumaan, mutta ei Orlandosta. :D Vaikka Omasta huoneesta.

Laura: Kivaa, että sinulla on nuo vielä edessäsi. :)

Anna Elina: Olet toki oikeassa, laatu korvaa määrän. Ja kokeile sinäkin vielä Woolfia! :)
Orlando on metka, haluan lukea uudestaan

Siilin eleganssin filminkin haluan nähdä.