Syyskuun luetut

Tämä kuukausi alkoi lukemisen suhteen oikein lupaavasti, mutta Toinen sukupuoli sotki suunnitelmat tehokkaasti. Siinä meni nimittäin semmoiset kaksi viikkoa... Kaiken lisäksi on koeviikko menossa, joka syö lukemishaluja varsin tehokkaasti. Mutta sen näkee vasta kuukauden päästä, mitä ensi kuussa tapahtuu.

Tässä kuussa ei ollut mitään erityisen tajunnanräjäyttävää lukukokemusta, itse asiassa kaksi näistä oli suoraan samottuna aika tylsiä (Elämänmeno ja Saattaja). Runokokoelma Kiireettä taas oli hieno ja kaunis lukukokemus! Suosittelen lämpimästi. Kirjoituskokoelma Hullu akka! oli itse asiassa varsin hyvä, sillä siinä oli erittäin osuvia ja todella hauskoja tekstejä paikoittain. Loppujen lopuksi myös Toinen sukupuoli oli todella antoisaa luettavaa, vaikka se vaatikin paljon. Jälkeenpäin se alkaa avautua ja sitä osaa arvostaa jopa enemmän.
     Ei kun vain kohti uusia kirjoja ja maailmoja!

Kommentit

Häpeäkeni tunnustan, että Toinen sukupuoli jäi aikoinaan kesken. Siitä puhutaan ja kirjoitetaan vieläkin joka puolella, joten se kyllä kannattaisi lukea. Saision esikoinenkin on vielä lukematta.
Booksy sanoi…
Toinen sukupuoli taitaa olla minullakin lukulistalla... mutta ei vielä vähään aikaan. Pitää tulla tarmokas ja intellektuelli olo ensin :D
Anonyymi sanoi…
pikku feministi <3
Jaksaispa itsekkin lukea jotain noin sivistävää!!
Simone de Beauvoir on vieläkin lukemisen arvoinen.
Anki sanoi…
Kirsi: Älä välitä, on minullakin lukematta vaikka mitä, mitä pitäisi lukea. :D Totta tosiaan, että tähän viitataan paljon, ei mikään ihme.

Booksy: Hah, olet ihan oikeassa olotilan suhteen! :D

Jenni: <3 :D

Hannele: Hän on!