Maaliskuun luetut

Eipä tullut tästäkään listasta mittava. Jotenkin lukeminen ei ole innostanut vanhaan malliin...

Ehdotomasti paras oli Kaukosen Odelma. Todella hieno esikoiskirja! En ihmettele, jos se on korkealla uuden vuoden kirjakatsauksessani. Bunkkeri oli karmivan hieno, Sementtipuutarha pettymys, Rouva Katarina Boije yllättäjä, Äitini puutarhassa ihana ja Hiljaisuus kiikun kaakun siinä, oliko hyvä vai pettymys.
No, ehkäpä ensi kuussa paremmin! Kunhan koeviikosta pääsen, pitäisi tahdin vilkastua.

Kommentit

Leena Lumi sanoi…
Hyvä sinä! Paljon ehdit lukion ohella. Joko sinulla on yo-kirjoitukset tänä keväänä?
Anki sanoi…
Ei sentään, olen vasta ykkösellä :) Mutta ehkäpä sitä jo kakkosen keväällä kirjoittaa jotain... Saa nähdä :D Mutta siis nyt on ihan normaali koeviikko vaan.^^
Salla sanoi…
Kuusi kirjaa kuukaudessa on minusta paljon! Kannattaa ajatella, ettei mikään harrastus, ei lukeminenkaan, ole suoritus. Välillä jokin asia huvittaa enemmän ja välillä saattaa elämässä olla joitakin muita asioita, jotka vievät enemmän huomiota.

Lukutoukkuudesta (hassu taivutus) tuskin koskaan kokonaan pääsee eroon, ei vaikka yrittäisi, joten ole huoleti. :)
Booksy sanoi…
Lukutoukkaudesta (?!) ei kannata ainakaan ottaa paineita. Eiköhän lukio ole tarpeeksi rankkaa muutenkin!

Ja tässä asiassa kirjat ovat ihania: kaikenlaisten katoavien ja hetkellisten ilmiöiden rinnalla ne ovat suhteellisen pysyviä... eli kirjat ovat aina odottamassa :-)
Ihanan erilaisia kirjoja olet lukenut. Lukeminen menee monilla kausittain, välillä ahmitaan ja välillä paastotaan. Tärkeintä on minusta, että lukemisesta nauttii. Luet mielestäni todella paljon ja monipuolisia kirjoja.